Σας καλωσορίζουμε στο χώρο μας!

Σας καλωσορίζουμε στο χώρο μας!

Αυτός ο χώρος δημιουργήθηκε με σκοπό να σας δώσει  ολοκληρωμένες λύσεις στο αυξανόμενο πρόβλημα της παχυσαρκίας. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλών ιατρικών υπηρεσιών υγείας στον τομέα της παχυσαρκίας και της διατροφής με αποτελέσματα μόνιμα για όσους αντιμετωπίζουν διατροφικά προβλήματα.

Για εμάς το πρόβλημα του αυξανόμενου βάρους δεν είναι μόνο αποτέλεσμα μιας οργανικής ανακολουθίας. Είναι πολύ πιο σύνθετο από ότι φανταζόμασταν αφού ενέχονται πολλοί παράγοντες και καταστάσεις οι οποίες σταδιακά οδηγούν τον άνθρωπο στο να προσλάβει επιπλέον κιλά.

Πολλές εσωτερικές οργανικές διεργασίες παίρνουν μέρος καθημερινά και ανελλιπώς σε αυτό που ονομάζουμε μεταβολισμό και που παίζει ίσως τον σπουδαιότερο ρόλο στην διατήρηση του ιδανικού βάρους.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι η παχυσαρκία είναι ένα πολυπαραγοντικό πρόβλημα και σαν τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται, φροντίζοντας πάντα να υπάρχει ισορροπία μεταξύ διατροφής, άσκησης και ψυχικής υγείας.

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε την υγεία και το ιδανικό σας βάρος.Member Of

eiepiasoeasoa4m