Τεστ Αντιγήρανσης

Τεστ Αντιγήρανσης

Ομορφιά! Μία έννοια καθολική. Όλες και όλοι θέλουμε να μείνουμε για πάντα όμορφοι και νέοι… ή έστω για όσο το δυνατό περισσότερο.

Το μυστικό για αυτό κρύβεται στα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες που λαμβάνει ο καθένας από εμάς καθημερινά και ανελλιπώς από τις τροφές και το νερό που πίνουμε. Και αυτό διότι αυτά τα μέταλλα ,βιταμίνες και ιχνοστοιχεία είναι που μεταξύ άλλων θα καταπολεμήσουν τις ελεύθερες ρίζες ,τον νούμερο ένα εχθρό για τον οργανισμό μας, και θα τις εμποδίσουν να σχηματιστούν και να πολλαπλασιαστούν αποτρέποντας έτσι την επιτάχυνση της διαδικασίας που λέγετε

γήρανση.

 

Εδώ λοιπόν έρχεται να μας βοηθήσει το νέο αυτό

Τεστ Αντιγήρανσης

και να ρίξει άπλετο φως στις ελλείψεις βιταμινών ,μετάλλων και ιχνοστοιχείων που μπορεί να έχει ο καθένας από εμάς δίνοντάς μας τι δυνατότητα να τις συμπληρώσουμε αφού είναι κοινός γνωστό πόσο επιβαρυμένες και επεξεργασμένες είναι πλέον οι τροφές και το νερό που πίνουμε. Αυτή η επεξεργασία είναι που αφαιρεί και ένα μεγάλο μέρος από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός μας και τα οποία παίζουν το ρόλο τόσο της αποτροπής σχηματισμού ελευθέρων ριζών ,όσο και της διατήρησης της καλής υγείας του οργανισμού εσωτερικά και εξωτερικά.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει μία ομάδα βιταμινών ,μετάλλων και ιχνοστοιχείων όπως είναι η:

βιταμίνη Α, η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη C, η βιταμίνη D… και πολλές ακόμα βιταμίνες

Χρώμιο, Σελήνιο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο… και πολλά ακόμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!Member Of

eiepiasoeasoa4m